Beelden 2012

uit 2012 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

chique

2012

Het beeld is gemaakt van Arduin. Het is een harde steen dus het kan buiten staan. Er zijn streepjes ingehakt en hierdoor heeft ze een jurk aangekregen.

Freya

2012

Het beeld is gemaakt van arduin met een sokkel van graniet. Het beeld kan buiten staan. Het onderste gedeelte is gebouchardeerd hierdoor lijkt het of ze een jurk aan heeft.

genieten

2012

Het beeld is gemaakt van Arduin. Het kan buiten staan. Het is uit de sokkel gehakt. Het kleurverschil" de sokkel is mat en het beeldje is glimmend" is de manier van polijsten. Het haar is gebouchardeerd.

Griekse godin

2012

Het beeld is gemaakt van arduin. Het kan buiten staan. Het beeld is behakt met streepjes en heeft hierdoor een jurk aan. De sokkel is van mat arduin en is 8 cm. hoog,  26 cm. breed en 15 cm. diep.

m'n duifje

2012

Het beeld is gemaakt van marmer uit Italie. Het kan buiten staan. Het beeld is grijs wit geaderd.

overgave

2012

Het beeldje is gemaakt van arduin. Het is uit een stuk gemaakt. Het beeldje is uit de sokkel gehakt.           De sokkel is mat gepolijst en het beeldje hoogglans.Het haar is gebouchardeerd. Het beeldje kan buiten staan.

Tempel van Isis

2012

De tempel van Isis is gemaakt van arduin met roestvrijstalen ronde palen ervoor. Isis: godin van magie en liefde: is gemaakt van carrara marmer. De sokkel is gemaakt van roestvrij staal en is 1 meter hoog. Bovenop " de driehoek " staan drie symbolen. Het Anch teken: teken van eeuwig leven. De valk: van Horus en de valk [zoon van Isis]. Het Ra teken: teken van de zon, god van heel Egypte. De tempel kan buiten staan.                                                                                     

Waar blijft de zon.

2012

Het beeld is gemaakt van "arduin". Het kan buiten staan. Het beeld is uit 1 paal gehakt en het haar is gebouchardeerd. Het kleurverschil komt door weing of veel polijsten.

Wulps

2012

Dik beeld van Arduin op sokkel van 100 cm. Kan buiten. Haar gebouchardeerd.

Torsje

2012

Klein beeldje van Arduin op mat Arduin sokkel.Kan buiten.

in afwachting van..

2012

Een Arduin beeldje. Het beeldje zit aan de sokkel vast dus is uit een stuk. Het haar is gebouchardeerd. Het beeldje kan buiten staan.