2009 tot 2012

uit 2009 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

even denken

2011

klein beeldje van arduin kan buiten staan

evenwicht

2011

Het beeld is gemaakt van Noir de Mazy uit Belgie. De sokkel is van Arduin. Het beeld word vaal als je het lang buiten zet. Eventueel dan bespuiten met siliconen spray.

Feestelijk

2011

Het beeld is gemaakt van arduin. Het kan buiten staan. Het haar is mat gepolijst. Het beeld staat op een roestvrij stalen sokkel.

torsje

2011

Een beeldje gemaakt van Christallino op roestvrijstalen sokkel. Kan buiten staan. Sokkel is 18 cm. hoog.

verlegen

2011

Het beeld is gemaakt van Arduin.Er zit een spannende bruine vlek in de steen. De sokkel zit eraan vast. Het beeld kan buiten staan.

voldaan

2011

Het beeld is gemaakt van carrara marmer uit Italie.Het kan buiten staan. De staart is gebouchardeerd.

Haute Couture

2010

Dit beeld is van Arduin. Het is behakt met streepjes en heeft daardoor een jurk aan. Het beeld kan buiten. Het heeft een sokkel van 10 cm. hoog ook van  Arduin.

inkeren

2010

Het beeld is gemaakt van Parnon marmer uit Italie. Het kan buiten.

long legs

2010

Het beeld is gemaakt van Arduin. De sokkel is 1 meter hoog gemaakt van roestvrij staal. Het beeld kan buiten staan.

madre familias

2010

Het beeld is gemaakt van Arduin. Ze is uit een blok gehakt met de stoel eraan vast. Ze kan buiten staan. Ze staat op een tafeltje van 1 meter hoog gemaakt van roestvrij staal. Het haar is gebouchardeerd.

malle babbe

2010

Dit beeld is gemaakt van bardiglio marmer uit Italie. Ze zit op een tafeltje van 1 meter hoog van roestvrij staal. Het beeld kan buiten staan. De staart is gebouchardeerd.

trots

2009

Het beeld is gemaakt van Arduin en heeft een sokkel van 5 cm. hoog gemaakt van Graniet. Ze is in verwachting en is gedeeltelijk gebouchardeerd. Het beeld kan buiten.

uitrusten

2009

Dit beeld is gemaakt van Noir de Mazy uit Belgie. Het zit op een sokkel van 1 meter hoog gemaakt van roestvrij staal. Het beeld kan buiten staan maar moet dan af en toe bespoten worden met siliconen spray.  

ik zie de zon

2011

klein beeldje dat kan buiten staan arduin

kiekeboe

2011

hardsteen arduin kan buiten staan

Tors

2011

Parnon marmer Arduin sokkel

Vorm

2011

Abstact beeld is gemaakt van Albast. Dit beeld kan niet buiten staan Het is een zachte steen en schijnt door voor het raam.de sokkel is 1 meter hoog en is gemaakt van roestvrij staal.

zwaartekracht

2011

arduin klein beeldje kan buiten staan

Schoonheid

2010

Aduin beeld. Door streepjes te hakken heeft ze een jurk aangekregen.Sokkel van 1 meter van roestvrij staal. Kan buiten staan.

Sereen

2010

Arduin lief beeldje Kan buiten staan. Sokkel graniet 5cm.hoog.

Zuster Anna

2010

Steensoort: chinees arduin.

Madre Familias

2009

Een dikke dame in een stoel. Gemaakt van Arduin op een tafeltje van roestvrijstaal. Dit beeld kan buiten staan.Het haar is geboechardeerd.Het tafeltje is 1 meter hoog.

Op weg

2009

Dit beeld is gemaakt van Carrara Bianco marmer uit Italie. Het kan buiten staan .

Vogelig

2009

Steensoort: namense steen

Relax

2009

De steen is Noir de Mazy. De sokkel is van Arduin en is 1meter hoog. Het beeld kan wel buiten maar word dan dof. Je moet het geregeld insmeren met was.

Zon en maan

2009

Het beeld is gemaakt van Carrara marmer. Het kan buiten staan. De sokkel is 1 meter hoog en is gemaakt van roestvrij staal. Het matte gedeelte is geboechardeerd.